Arrangementen

Hieronder vindt u een klein overzicht van arrangementen. Indien u zelf uw programma wilt samenstellen is dat altijd bespreekbaar want een groot aantal arrangementen is mogelijk. Zo kunt u een rondvaart combineren met een reservering van uw lunch, diner of feest bij de plaatselijke horeca. Een bezoek aan het Boomkwekerijmuseum, een kwekerij, een rondwandeling, een themavaartocht (bruiloft, vrijgezellenparty, kinderpartijtje , kennismakingstochtje of studentendag): u kunt ons altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen waarna we zo snel mogelijk uw vragen persoonlijk zullen beantwoorden.

 

Waterside Garden, een landschapstuin gelegen op een schiereiland nabij het natuurgebied De Lansing in Boskoop. De tuin is op afspraak op zaterdag en zondag van 11.00-17.00 uur geopend. Groepen zijn van harte welkom en kunnen, in overleg, ook op een andere dag komen. Een combinatie met een rondvaartboot door de mooie Boskoopse sloten is mogelijk. Voor dit arrangement geldt een speciaal tarief van € 18,00 p.p. (minimaal 10 personen) voor de rondleiding incl. koffie/thee met wat lekkers en de in- en uitstapplaats voor de ca. 1 uur durende rondvaart in een open boot. U kunt het arrangement aanvullen met b.v. het gebruik van een lunch bij de nabij gelegen horeca. Voor vragen of info: www.bezoekmijntuin.nl/tuinen/waterside-garden/ of info@vvvboskoop.nl

Iedere woensdagmiddag om 14.00 uur, voor particulieren, vertrek VVV kantoor Overslag 12B in Boskoop een ca. 1 uur durende rondvaart in een open boot langs de Boskoopse kwekerijen. Reserveren  tot dinsdagmorgen uiterlijk 12.00 uur. Daarna alleen nog op aanvraag. Kosten € 9,50 p.p. en kinderen 2 t/m 12 jaar € 5,50 p.p. Op vertoon van uw rondvaartkaartje op die datum entreekorting bij het Boomkwekerijmuseum Boskoop.

Gezelschappen kunnen, in overleg, reserveren voor een  andere gewenste datum en tijdstip (zie de tarievenlijst onder rondvaarten).  Info@vvvboskoop.nl

speciale aanbieding 2024

Iedere eerste zaterdag van de maand kunt u mee met onze ‘special’, zaterdag 4 mei, zaterdag 1 juni, zaterdag 6 juli, zaterdag 3 augustus, zaterdag 7 september.

Rondvaart met rondleiding Waterside Garden.

Vertrek om 14.00 uur vanaf Overslag 12B, vaartocht naar Waterside Garden, aldaar rondleiding door de tuin, koffie/thee met wat lekkers, vervolg van de rondvaart, rond 16.00 uur weer aanmeren op de Overslag. Prijs: € 18,– p.p.

(rondvaart gaat door bij minimaal 6 personen)

Reserveren uiterlijk 12.00 uur de vrijdag vòòr de afvaart. Daarna alleen nog op aanvraag.

info@vvvboskoop.nl

Iedere zaterdagmiddag om 13.30 uur,  voor particulieren, vertrek van de open rondvaartboot vanaf het Aceretum, Plantentuin Esveld, Rijneveld 68 in Boskoop voor een ca. 1 uur durende rondvaart langs de kwekerijen. Aanmelden tot uiterlijk vrijdagmorgen 12.00 uur. Daarna alleen nog op aanvraag.  Rondvaart incl. 1 x koffie/thee to go  € 12,00 p.p. Kinderen 2 t/m 12 jaar incl. 1x frisdrank € 7,00 p.p.

Gezelschappen kunnen, in overleg, reserveren voor een andere gewenste datum en tijdstip (zie onze tarievenlijst onder rondvaarten). Info@vvvboskoop.nl

.

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.